HAPPY MOUTH™ OSNOVNI KURS – Prenos uživo 15 June 2024

POSTANITE HAPPY MOUTH™ PRAKTIČAR OSNOVNI NIVO

BECOME A HAPPY MOUTH™ BASICS PRACTITIONER

Osnove srećnih usta je mesto gde možete naučiti tačke aktivacije glave Happy Mouth za karijes i bolest desni, kao i čišćenje osnovnih energija koje stvaraju ove probleme. Možete odmah početi da pomažete porodici i prijateljima u vezi sa zdravljem zuba. Ovaj kurs traje 3 sata, a Shauna će demonstrirati kako pronaći i pokrenuti tačke. Moraćete da imate prijatelja koji radi za ovaj deo kursa ili se pridružite grupi da biste zajedno učestvovali na kursu. Dobićete uputstvo uključujući grafikone koji pokazuju relevantne tačke glave koje treba aktivirati. Cena osnovnog kursa je 270 USD i preduslov je za trodnevnu radionicu koja će biti kasnije ove godine.

AU$415.00

O Happy Mouth ™ generativnoj energetskoj stomatologiji.

Da li je moguće da vam ponovo izrastu sopstveni zubi i da se vrati zdravlje sa svesnošću?

Da nema više propadanja? Moderna stomatologija kaže da to nije moguće, ali šta ako je to velika laž?

Sistem Happy Mouth uključuje niz tačaka na glavi koje praktičar nežno masira kako bi aktivirao sopstvene sisteme zarastanja i regeneracije u telu za ponovni rast tkiva desni i kostiju, popravku i rast zuba; i niz praktičnih protokola i verbalnih procesa ili čišćenja za rešavanje osnovnih uzroka stomatoloških problema.

To je zapravo sistem „podmlađivanja“ za celo telo. Zasnovan je na prirodnim kapacitetima tela da se leče, regenerišu i stvaraju. Naša tela su sposobna da stvaraju nove ćelije kostiju i kože, da obnavljaju oštećena ili ostarela tkiva, a Happy Mouth aktivira ove uspavane kapacitete.

Više o sistemu možete saznati na www.yourhappymouth.com; prisustvovanje uvodnoj večeri sa Shauna Teaken; slušanje intervjua sa dr Tomom Kolsom ili Shauna; pohađanje radionice Happy Mouth osnove; ili pohađanje kompletne obuke za sertifikovane praktičare u trajanju od 3 puna dana.

Happy Mouth Facilitatori su navedeni ovde : Shauna Teaken je svetski koordinator za Happy Mouth i takođe vodi uvodne časove, osnove Happy Mouth i trodnevna radionica Happy Mouth.

AU$415.00

širom sveta i vraćamo vam kredit ako dođete na trodnevni čas Happi Mouth uživo

Translate »