Happy Mouth™ 3 napos oktatás – 2022. október 14–17

Élő közvetítés 3 napon keresztül Brisbane-ből, Ausztráliából 17:00-21:30
CET 10:00-14:30

Az időzítés Japánra, Ausztráliára és Európára alkalmas.
Magyar fordítással, más nyelven igény szerint.

Itt ellenőrizheti a világban eltöltött időt.

Esemény részletei

Ezt az órát élőben közvetítik csoportoknak és egyéneknek világszerte, Shauna pedig otthon lesz Ausztráliában.

Minden ülésen kötelező részt venni, mivel az élő közvetítésről nem készülnek felvételek, de minden résztvevő hozzáférést kap egy professzionálisan lefilmezett és lefordított 3 napos Happy Mouth órán, amelyet Dr. Tom Kolso vezet. Ez mind az élő osztályban részt vevőkre, mind az online hallgatókra vonatkozik.

 

Időpont: 2022. október 14–17

Kezdési idő:
Brisbane 17:00-21:30 AEST
Európa 10:00 -14:30 CET

Helyszín: Online

A 3 napos Happy Mouth óra a következőket tartalmazza:

A Happy Mouth™ rendszer tisztulásai, folyamatai és aktiválásai, beleértve a fejpontok aktiválását is, Shauna bemutatja, és az egyes résztvevők egymáson gyakorolják.

* fejpontok az alvó rendszerek aktiválásához (beleértve a “Youthening rendszert”)
* TMJ-problémák, fogszuvasodás, fogíny recesszió és egyebek kezelésére szolgáló eljárások
* Protokollok a fogak, az íny és a csontok regenerálására, az idegek regenerálására és még sok másra.

Vannak folyamatok, az idegek regenerálódására, a fogszuvasodás kezelésére, az íny recessziójára, az új fogak növesztésére.

Van egy eljárásunk minden kétség eloszlatására is – ami egy jelentős korlátozó tényező.

Ezen kívül léteznek olyan eljárások, amelyek aktiválják a lepedéket „faló” mikroorganizmusokat; töredezett fog javítása és fogzománc javítása és még sok más.

Egyéb témák között szerepelnek a higany-amalgámok, a fogászattal kapcsolatos fóbiák, az íny visszahúzódása, a csontvesztés, a szorítás és csiszolás, a fogászati ​​implantátumok és a bölcsességfogak.

Van még egy Fiatalító pont, amely az öregedésgátló egész rendszerét aktiválja a szervezetben, valamint a Hair Generation Point a haj újranövéséért!


Ha részt vett a Happy Mouth Basics órán (élőben vagy rögzített), 270 USD kedvezményt kap. Ha egy éven belül megismétli a 3 napos órát, akkor féláron, 1-2 éven belüli megismétlése esetén valamivel kevesebb kedvezmény.

Kérem Shaunától az árát.

Shaunáról

Életrajz

Shauna Teaken a késői 70 években kezdett el az életmód és fitness világában tevékenykedni. A legtöbb diétát/gyakorlatot/személyiségfejlesztő módszert kipróbálta magán, nyitott személyiség lévén meglepő eredményeket ért el az örömteli élés és a vártnál tovább tartó fiatalos vitalitás terén.

Other Upcoming Classes

Translate »