Felvétele

Kivirágoztál már?

Középkor, mint Kezdete

A még több

Vitalitásnak, Potenciálnak és Kreativitásnak
Serie de 3 llamadas

Nem is olyan rég, azt mondták, hogy a nők egy “bizonyos korban” átesnek bizonyos “változásokon” vagy “életük megváltozik”.

Ez egy elsuttogott téma volt, nem igazán beszéltek róla nyiltan. És nem igazán várták a bekövetkeztét!

Gyakorlatilag a fiatalság végét jelentette és az “öregedés” kezdetét. Mindössze 40 vagy 50 évesen!!

Mi van akkor, ha a premanopauza, a Manopauza és az útó Manopauza csupán csak egy lehetőség a test számára az igazi Élet Változtatásra?

Egy korszak, amikor a test cserélheti kerekeit (felfelé, nem lefelé) ezáltal még több energia válhat elérhetővé az egészsége, fiatalsága és kreativitása számára?

És még ennél is több van itt, mi van akkor, ha ez az időszak egy teljesen új lehetőségét jelenti a generatív energiák felbukkanásának?

Mi van akkor, ha még nem érted el a csúcspontot, még nem virágoztál ki?

Mi van akkor, ha minden, amit tanultál, elismerésre kerül és megtanulod, hogyan használd a javadra?

Ahogy Shauna felfedezései is a testről és a létezésről, ez a sorozat is forradalmi lépést jelent majd az élet élvezetének és a kreativitás kitágításának útján egy gyönyörű úton, fizikai kortól függetlenül.

A sorozat tartalmaz energetikai aktivációkat és folyamatos proceszeket, különösen a test ebben a korban történő felfokozására és facilitálására.

AU$350.00

Spanyol és Magyar tolmácsolással, további nyelvek igény esetén

Felvételekkel.

Életrajz

Shauna Teaken a késői 70 években kezdett el az életmód és fitness világában tevékenykedni. A legtöbb diétát/gyakorlatot/személyiségfejlesztő módszert kipróbálta magán, nyitott személyiség lévén meglepő eredményeket ért el az örömteli élés és a vártnál tovább tartó fiatalos vitalitás terén.

Translate »