Happy Mouth™ Intro & Basics Tanfolyam Online Felvétel

A felvett óra már elérhető – nézze meg számítógépéről!

LEGYEN A HAPPY MOUTH™ ALAPVETŐ GYÓGYSZERZŐ EGY ESTE ALATT!

Lehetséges-e tudatosan saját fogat és ínyt növeszteni?
Hogy ne legyen többé bomlás? A modern fogászat szerint ez nem lehetséges, de mi van akkor, ha ez egy nagy kövér hazugság?
Az alaptanfolyam 3,5 órás, és a hangsúly azon van, hogy megtanulják, hogyan tartsanak Happy Mouth foglalkozást az íny egészségére és a fogszuvasodásra – ez a legtöbb ember leggyakoribb fogászati ​​egészségügyi problémája.

Elérhető francia, görög, magyar, portugál, román, orosz és spanyol fordítással.

Ez a felvétel csak

AU$270.00

szerte a világon, és jóváírjuk, ha eljön egy élő Happy Mouth 3 napos órára

A felvételi linkeket a vásárlást követő 24 órán belül e-mailben elküldjük Önnek.

Az Intro vagy a Taster áttekintést nyújt arról, hogy mi az a Happy Mouth, hogyan kezdődött, hogyan segíthet az ínybetegségek, a fogszuvasodás, a fogak helyreállítása és/vagy újranövekedése esetén.
Shauna röviden elmagyarázza, hogyan indult el a Happy Mouth, hogyan működik, és aktiválja a fogászati ​​​​egészségügy mesterpontját minden résztvevő számára, amellett, hogy tisztásokat fut, hogy a résztvevők azonnal megtapasztalhassák fogászati ​​​​egészségük változását. 1,5 óra – az alapok osztály megvásárlásakor ingyenes.

Az alaptanfolyam 3 órás, és a hangsúly azon van, hogy megtanulják, hogyan tartsanak Happy Mouth foglalkozást az íny egészségére és a fogszuvasodásra – ez a legtöbb ember leggyakoribb fogászati ​​egészségügyi problémája. Az óra után Happy Mouth foglalkozásokat tarthat másoknak.
Ebben a videóban Shauna bemutatja, hogyan kell egy foglalkozást csinálni.

A résztvevők kapnak egy kézikönyvet a diagramokkal, amelyekben a megfelelő aktiválandó fejpontok láthatók, így aztán másokon is futtathatnak munkameneteket. 16 Happy Mouth pont van, ez az osztály ebből 6-ot tartalmaz. Ha megvásárolja a felvételt, 6 hónapig tekintheti meg.

A Happy Mouth-ról

Lehetséges-e tudatosan saját fogat és ínyt növeszteni?

Hogy ne legyen többé bomlás? A modern fogászat szerint ez nem lehetséges, de mi van akkor, ha ez egy nagy kövér hazugság?

A Happy Mouth egy sor pont a fejen, amelyeket a gyakorló gyengéden masszíroz, hogy aktiválja a szervezet saját gyógyító és regeneráló rendszerét az íny- és csontszövetek regenerálásához, a fogak helyreállításához és növekedéséhez, és még sok máshoz. Valójában ez egy „fiatalító” rendszer az egész test számára. Azon a természetes képességeken alapul, amelyekkel a testnek meg kell gyógyítania, regenerálnia és generálnia kell magát. Testünk képes új csont- és bőrsejtek növekedésére, a sérült vagy öregedő szövetek megújítására, a Happy Mouth pedig ezeket a szunnyadó képességeket aktiválja.

A rendszert a www.yourhappymouth.com weboldalon érheti el; egy bemutatkozó esten való részvétel Shauna Teakennel; interjúk hallgatása Dr. Tom Kolsóval vagy Shaunával; egy Happy Mouth félnapos gyakorló tréningen való részvétel; vagy részt vesz a 3 teljes napos Certified Practitioner képzésen. Itt találhat okleveles gyakorlót

Shauna Teaken a Happy Mouth világszintű koordinátora, valamint bevezető/kóstoló esteket, a Happy Mouth Basics órát, az Energetic Dentistry Series-t és a Happy Mouth 3 napos órát is segíti.

Dr. Tom Kolso fogorvos csodálatos rendszeréről, a Happy Mouth™ Generative Energeticről a www.yourhappymouth.com webhelyen olvashat bővebben.

Available with French and Spanish Translation.
en français – en espanol

This recording is only

AU$270.00

all around the world & credited back if you come to a live Happy Mouth 3 day class

The recording links will be emailed to you within 24 hours of purchasing.

Translate »