7 Napos Arany Energia Áramlás

Játszunk az Elementálokkal, Tündérekkel és Természeti Lényekkel

Felvételek e-mailben naponta

Mi lehetünk vagy mit tehetünk, hogy hozzájárulások legyünk a földhöz minden nap?
Ha van gyógyító képességed, a tested éber lesz arra, amire a földnek szüksége van, és ez lehet intenzív.
Az elementálokkal és a természeti lényekkel való kapcsolódás segít megadni a földnek azt, amire szüksége van és elhozza a megtestesülés örömét, a fiatalság természetrajongását és a jövőt a föld számára.

Az Arany Energia Áramlások kinyitják és felfokozzák az energetikai képességeidet a befogadással, érzékeléssel, tudással és létezéssel kapcsolatban.

Az elementálok a legkisebb tudatosság részecskék, melyek alkotják az időjárást, növényeket, virágokat stb. Régen az emberek megpróbálták megszilárdítani ezeket az energiákat, képeket és formákat alkotva, amiket az emberek is érzékelni tudnak. Tündérek, koboldok, természeti lények – mind arra való kísérletek, hogy megmagyarázzuk az energiát, amit nem lehet megmagyarázni vagy limitálni.

AU$95.00

Életrajz

Shauna Teaken a késői 70 években kezdett el az életmód és fitness világában tevékenykedni. A legtöbb diétát/gyakorlatot/személyiségfejlesztő módszert kipróbálta magán, nyitott személyiség lévén meglepő eredményeket ért el az örömteli élés és a vártnál tovább tartó fiatalos vitalitás terén.

Translate »