Egészséges Fogak & Fogíny Generálása

7 napos Arany Energia Áramlás

Shauna Teaken-el

Mivel testünk félreműködéseinek és betegségeinek közel 80%-a összefügg fogaink és fogínyünk egészségével, szánk karbantartása nem áll meg a tisztításnál és a fogorvoshoz járással.

Számtalan érzelmi, mentális, fizikai és még spirituális energia lehet hatással fogaink egészségére, tehát az élet bármely területe, ami épp nem működik számodra, megmutatkozik szádban egy fajta degeneráció formájában.

Milyen energetika lakozik a fogszuvasodás, fogíny betegségek és más fogászati probléma alatt?

7 napon keresztül, minden nap, Shauna végig vezet egy Arany Energia Áramláson, az ő egyedi energetikai gyakorlatán, hogy felfedezd, kikulcsold és elkezd felszabadítani azon energiákat, melyek beragadtak a fogszuvasodás, fogíny betegségek és más fogászati problémák alatt.

Beleértve: Fogíny betegségek, fogszuvasodás, plakk, fogínysorvadás, Állkapos izületi problémák és sok más.

Minden nap elküldjük Önnek e-mailben a linket, amellyel megtekintheti és meghallgathatja az adott nap felvételét.

A felvételek letölthetők

Teljes 7 részes Energia Áramlás

AU$95.00

Az Arany Energia Áramlás Shauna egyedi módja egy vezetett energetikai gyakorlat (kicsit meditációra hasonlít) mely nem csak megnyugtató az elme és a test számára, de emellett teljesen új lehetőségeket nyit ki az élet minden területén.

Shauna-ról

Hedonistának vallom magam – szomjazom azon dolgokat, melyek az életet és az élést örömtelivé és élvezetessé teszik.

1970-es éve vége óta dolgozom/játszom egészségügyi területeken, testmunkával és önfejlesztéssel.

Emellett a Happy Mouth™ Generatív és Helyreállító Energetikai Rendszerek a Gyógyuláshoz rendszer Világkoordinátora is vagyok.

Brisbane-ben, Ausztráliában élek és utazom, írok és élvezem az emberekkel való munkát, mely során segítek felfedezni egyéni képességeiket, brilliánsságukat és kreativitásukat fiatalos testükkel, megfiatalításával és sok mással kapcsolatban.

Translate »