Recording of

Küzdelem és Hajtás vagy Ellazulás és Gyarapodás

INGYENESEN HÍVHATÓ
3 Hívássorozat

A küzdelem, ellenállás, stressz és aggódás nem csak gyulladást és korosodást teremt szerte a testben (ide értve a bélrendszert, ízületeket és a fogakat & fogínyt), de korlátozza a boldogság, egészség, vagyon és az élet élvezetének áramlását.

Van-e egy más lehetőség?
Van!
Ebben a 3 részes sorozatban, 1 órás zoom hívások keretében megtanulod azokat az eszközöket, amikkel “kikapcsolhatod” a Küzdelmet és átkapcsolhatsz a Gyarapodásra, a legújabb fizikai és energetikai folyamatokkal.
Lehetséges lenne, hogy a testi félreműködések nagy része – beleértve a gyulladást, a hormonális egyensúly felborulását, a testsúly ingadozását, az öregedés tüneteit – mind közvetlenül kapcsolódnak a pénzáramlásodhoz és az életed élvezetéhez is?
Shauna Teaken az egészség és gyógyítás területén dolgozik már a késői 1970-es évek óta.

A “Gyarapodás” sorozat a legújabb fejlesztés korszakalkotó munkájában, mely magában foglalja a test Fiatalító Rendszereinek aktiválását és a Fiatalos Test Tanfolyamot

Tolmácsolás elérhető az alábbi nyelveken:

Spanyol & Magyar

Audio & Video felvételek biztosítva.

Itt regisztrálj:

Teljes sorozat:

AU$350.00

*Zamatos Élés Kaland tagoknak $175 USD – a kuponkódot keresd az emailjeid közt

Életrajz

Shauna Teaken a késői 70 években kezdett el az életmód és fitness világában tevékenykedni. A legtöbb diétát/gyakorlatot/személyiségfejlesztő módszert kipróbálta magán, nyitott személyiség lévén meglepő eredményeket ért el az örömteli élés és a vártnál tovább tartó fiatalos vitalitás terén.

Translate »